Tjänster och utbud hos Arlandastad Däck

21 Jun

Tjänster och utbud hos Arlandastad Däck

Arlandastad Däck är en däck- och bilverkstad med många strängar på sin lyra, trots att företaget är relativt nystartat. Förutom att lägga om och förvara däck för personbilar finns även en mängd andra tjänster att hitta ut utbudet, både för privatpersoner och företag.

Allt för däck

Hos Arlandastad Däck kan man köpa nya däck till sin bil lika väl som att få ett trasigt däck lagat. Här finns även däckhotell där både hjulskifte, kontroll och förvaring ingår. Man kan även få hjälp med hjulinställningar som en del av guldpaketet om man valt tjänsten däckhotell men det går också att boka en tid enbart för detta. Allt för däck helt enkelt.

Arlandastad Däck – mer än bara däck

Arlandastad Däck är inte bara experter på däck utan här finns även en bilverkstad. I verkstaden kan man bland annat få hjälp med följande:

  • Service
  • Byta bromsar
  • Reparera stenskott

För den som fått en tvåa på besiktningen finns hjälp att få även för det, både med att reparera felet samt att få tvåan ”släckt”, vilket innebär att man inte behöver åka tillbaka till bilprovningen för ombesiktning. Kort och gott – det är som vilken bilverkstad som helst.

Tjänster för tunga fordon

För service av tunga fordon, så som lastbilar och bussar, kan man vända sig till Arlandastad Däck för hjälp, både som företagare och privatperson. Utöver service finns även däckreparationer och däckbyten för tunga fordon.

För MC-föraren

Dags för nya däck eller lite kärlek i form av service på hojen? Efter ett besök i Arlandastad och Arlandastad Däck får motorcykeln nytt liv, oavsett om den behöver den där ovan nämnda kärleken i form av service och underhåll eller om det gäller någon slags reparation.

Utbudet av tjänster är stort i den nyöppnade verkstaden och även om verksamheten i Arlandastad är nyöppnad så finns flera års erfarenhet på annan ort. Verkstaden har Drop-in i den mån det finns tid men för den som vill vara på den säkra sidan är det enkelt att ringa och boka en tid.

Kanske vill du unna dina vinterdäck en skön plats att vila på under sommarsäsongen eller kanske är bilen, lastbilen eller motorcykeln i behov av en ordentlig service? Oavsett vad så finns det, och mycket mer, att hitta här.