Hitta försäkringsbolaget med bäst bilförsäkring för dig

17 Feb

Försäkringen för bilen är någonting som många av oss ogillar att behöva hantera. Vi behöver ju trots allt betala en försäkringspremie, hantera eventuella försäkringsärenden och försöka ta reda på vilken försäkring vi överhuvudtaget behöver ha. Men genom att hitta försäkringsbolaget … Read More »

God arbetsmarknad i Malmö för den med truckkort

20 Aug

I Arbetsförmedlingens Yrkeskompassen finns information om en stor mängd yrken. Här finns korta sammanfattningar, snabba fakta och bedömning av möjligheterna till arbete. För den som bor i Malmö och söker jobb kan det, av Yrkeskompassen att döma, vara en god … Read More »

Belysning till ditt fordon

24 May

Vi som har bil och är ute och kör på vägarna kommer regelbundet eller då och då köra i mörker. Detta gäller särskilt om du till exempel bor i norra Sverige eller kör mycket på hösten och vintern. Även om … Read More »

Hur man väljer en skadeverkstad

15 Feb

Det är viktigt att välja en legitim och välrenommerad skadeverkstad. Leta efter en som erbjuder en garanti på sitt arbete och de reparationer de utför. En kvalitetsverkstad investerar också i de senaste verktygen, utrustningen och utbildningen för att garantera kvaliteten … Read More »

Bilskrot – Både ekonomiskt och miljövänligt

7 Jun

Lär dig mer om hur en bilskrot fungerar med denna sammanfattande information: Bilskrot jobbar för miljön Att låta en bilskrot ta hand om bilen har flera miljömässiga fördelar: Tar hand om miljöfarligt material När en bil skrotas sker först en … Read More »

Infobric – ha koll på alla företagsbilar

31 May

För ett företag om har företagsbilar eller tjänstebilar är en viktig aspekt att de används på rätt sätt samt att de möter de krav som Skatteverket har. Därför brukar de flesta företag med sådana förmåner föra körjournal för sina företagsbilar. … Read More »