Cargobike för att transportera

17 Oct

Cargobikes, eller lådcyklar som de också kallas, har blivit alltmer populärt i storstäderna. Dessa praktiska cyklar gör det möjligt att få med dig massor av saker, exempelvis packning för cykelsemestern, hunden eller till och med barnen. Ett företag som utmärkt sig som en av Sveriges största leverantör och tillverkare av just cargobike är Cargobikeofsweden.se. Här erbjuder man ett enormt utbud av cargobikes i olika modeller. Det finns en bra anledning till varför just Cargobikeofsweden.se blivit så pass populära, de fokuserar nämligen stenhårt på säkerhet. För alla sina cyklar låter dem TüV, som är ett opartiskt testorgan, kvalitetstesta samtliga cykelmodeller.

Med en cykel som är utformad med en stor låda har du alltid mycket bagageutrymme, oavsett vad du ska få med dig. Cyklarna är dessutom bekväma och i och med lådan har du alltid bra balans på cykeln. Hos Cargobikeofsweden.se kan du inte bara köpa personcyklar, här finns även cyklar utformade för portabla caféverksamheter. För dig som ofta behöver ta dig mellan olika ställen inne i stan, kanske för att leverera paket, är en lådcykel optimal. Att ta bilen för kortare resor är oerhört dåligt för vårt klimat. Men genom att investera i en egen cargobike kan du vara med och dra ditt strå i stacken för miljön.

Starta din egen business med en cargobike

Med en cargobike i cafémodell kan du enkelt starta upp ett helt nytt företag. Kanske vill du sälja varmkorv på stranden? Eller något annat gott. Foodtrucks har blivit extremt populärt och omtyckt i Sverige, en stark trend som kommit från USA. Med en cargobike i den här modellen har du mängder av smarta lådor där du kan förvara allt du behöver, samt även själva kassan.

Kolla in lådcyklar redan idag och bli inspirerad till att börja röra på dig mer och sluta ta bilen för kortare sträckor. Om du har barn kommer de garanterat att älska den här cykeln då de kan sitta fram i lastutrymmet. Här får du även plats med alla kassar från matinköpet. De tre hjulen gör cykeln ordentligt stabil och bekväm att cykla, oavsett om du ska långt eller bara en kortare bit.