LADDBOX

23 Mar

Ju mer fakta vi tillhandahåller desto mer inser vi att våra liv har en negativ påverkan på miljön. Allteftersom börjar människors livsstil ändras och vi börjar prioritera andra saker. En sådan sak är att skaffa elbil istället för att köra en diesel- eller bensindriven bil varje dag. Sverige, som sedan länge för en hyfsat miljömedveten politik, infor skattereducering och bidrag för att uppmuntra fler att köpa elbil. En elbil har till exempel en betydligt lägre fordonsskatt an en vanlig bil. Dessutom finns det ett bidrag som heter “Ladda bilen”-bidraget vilket innebär att du som privatperson kan få upp till 50 % i bidrag för att täcka kostnaderna för att ladda bilen hemma. Att skaffa en ordentlig laddbox för att ladda din bil är alltså inte en helt dum idé.

Opigo laddbox

Våran laddbox kan användas av vem som helst, var som helst. En laddbox innebär en säkrare och mer effektiv laddning jämfört med att ladda genom ett vanligt vägguttag. Vi har tagit fram en laddbox som fungerar för alla tillfällen och som är både smidig och säker. Tack vare lastbalansering på boxen kan den lätt användas av flera användare, för att sedan regleras till färre användare om det skulle behövas. Var laddbox uppfyller den Europeiska standarden för ladduttag och vi arbetar ständigt med att utveckla dess funktion. Därför erbjuder vi dessutom uppdateringar av mjukvaran utan extra kostnad.

För vem?

Opigo Laddbox är inte bara för dig som privatperson. Om du har ett företag med elbilar som tjänstebil kan du enkelt administrera varaan laddbox. Tack vare inbyggda säkringar och jordfelsbrytare riskerar du inte överhettning, oavsett antalet användare. För den som vill ha en laddbox i bostadsrattsforeningen har vi gjort det enkelt att administrera driftkostnaderna för de olika användarna. Elförbrukningen mäts individuellt och varje person debiteras därefter. Vi erbjuder dessutom laddkort som kan fyllas på i förväg.

Vårt mål

På Opigo arbetar vi ständigt för att hänga med i ny teknik och innovation. Den gröna utvecklingen är något vi vill vara en del av. Vårt mål är därför att kunna erbjuda en säker, effektiv och enkel elbilsladdning. Vi fokuserar inte bara på en typ av kund utan vill betona att det också är enkelt för större grupper av människor, såsom företag, att visa vägen framåt. Med våra produkter och kompetens hoppas vi kunna visa dig vägen – oavsett vem du är.